Over ons

CRT financials is op 1 februari 2012 gestart en richt zich met name op ondernemingen in het MKB en particulieren. Transparantie stellen wij hoog in het vaandel en willen er altijd voor zorgen dat jij weet waar je aan toe bent. Dit geldt niet alleen voor jouw onderneming, maar ook voor de samenwerking die wij aangaan. Wij stellen ons altijd pro-actief op in het meedenken naar oplossingen. Daarbij komt ook kijken dat wij met je meedenken om op het juiste moment in te spelen op kansen in de markt.

CRT financials hecht veel waarde aan efficiëntie, waardoor wij altijd blijven mee ontwikkelen met de technologie op het gebied van automatisering. Hoe efficiënter onze processen, des te goedkoper voor jou als ondernemer. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij plannen graag gratis en vrijblijvend een afspraak met je in om in kaart te brengen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ruengelo Thurnim

In 2011 heb ik de opleiding HBO bedrijfseconomie succesvol afgerond. Na mijn afstudeerstage bij accountantskantoor Deloitte, ben ik daar één jaar werkzaam geweest als assistent accountant (AA). Mijn ambitie voor het ondernemerschap heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik CRT financials ben gestart. Mijn passie voor het pro-actief meedenken naar diverse oplossingen binnen een organisatie is voor mij een reden om dagelijks met een lach naar kantoor te komen.

 

rthurnim@crt-financials.nl

Cindy Rietveld

In 2012 heb ik de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik als stagiair begonnen bij een van de grotere administratiekantoren. Nadat ik ook hier mijn afstudeeropdracht heb mogen doen, ben ik hier fulltime in dienst getreden en heb ik een aantal jaar veel ervaring mogen opdoen. Na een jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik de beslissing genomen om in 2015 toe te treden als vennoot van CRT financials.

 

crietveld@crt-financials.nl

WIL JE WETEN WAT WIJ VOOR JOUW BEDRIJF KUNNEN BETEKEKEN?

Top